Rahastosijoittaminen kesäkuu 2015

Viimeisimmästä osakeostosta ei kulunut kauaakaan, kun oli aika tehdä taas sijoitukset myös rahastosalkkuun. Teen hankinnat aina noin kuukauden puolessa välissä ja nyt (ostot 17.6.) oli sopivasti sattunut markkinoilla pieni alamäki juuri tähän ajankohtaan. Vaikka en markkinoita pyrikään ajoittaamaan niin tarjosi value averaging -muotoinen sijoitusmetodini hieman tujumman ostopyrähdyksen edellä mainitusta dipistä johtuen.

Tässä kuussa kaikki rahastot saivat lisämerkintöjä pl. Suomi Indeksirahasto, jonka pienennetty allokaatiotavoite pitää rahaston pään pinnalla vielä jonkin aikaa. Seligsonin passiivisista indeksirahastoista osuuksia tarttui siis mukaan suuruusjärjestyksessä seuraavista rahastoista:

Seligson Eurooppa Indeksirahasto
Seligson Pohjois-Amerikka Indeksirahasto
Seligson Aasia Indeksirahasto
Seligson Global Top 25 Brands
Seligson Global Top 25 Pharmaceuticals

Nordnetin puolelta ETF-kuukausisäästämisen piiriissa oleva iShares Core MSCI Emerging Markets (IS3N) sai myös kuukausittaisen lisämerkintänsä. Ja lisäksi vasta vuoden toisen ostoerän itselleen nappasi Nordnetin Superfondet Norge. 

Rahastohankinnat toimivat portfolioni ytimenä ja tähtäävät pääoman tasaiseen kasvuun, sijoitusrutiinin ylläpitoon sekä tarjoavat ikkunan kuukausittaiselle markkinakatsaukselle. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti