Vaurastuja ?

Vaurastuja on kertomus kunniakkaasta taipaleesta säästää ja kerryttää henkilökohtaista varallisuutta. Matkan mahdollistajana toimivat sijoitusmaailman eri instrumentit, joiden hyödyntämistä ja sopivuutta on syytä arvioida erikseen tapauskohtaisesti ja tilanteesta riippuen. Portfoliossa on sekä osakesalkku että rahastosalkku, joihin kertyy pääosin passiivisia ideksirahastoja, osinko-osakkeita sekä etf-sijoituksia.

Aloitushetkellä sijoituskokemusta on ehtinyt kertyä vasta vajaa vuosi, joten retki on vasta alussa ja reppuun kertyneet työkalut vielä pääosin käyttämättömiä. En siis ainakaan vielä rajoita keinoja vaurastua vaan pidän katseen avarana, mutta toisaalta tarkoitus ei ole myöskään hypätä suoraan syvään päähän vaan aloittaa taivallus maltillisesti.

Tarkoituksena on siis sijoittaa ansiotyöstä säästöön jäävät rahat siten, että niiden arvo ajan myötä kasvaa. Itse blogin tavoitteena on seurata edellä mainittua kehitystä, selkeyttää ja jäsentää kirjoittajan omia ajatuksia sekä toimia samalla arkistona, jossa tehdyt päätökset ovat dokumentoituna.

Tervetuloa matkalle mukaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti