Rahastosijoittaminen maaliskuussa

Osakesalkku päivittyi jo aiemmin tässä kuussa, mutta kuukauden puolessa välissä oli aika tehdä myös kuukausittaiset rahastosijoitukset. Rahastosäästämiseni noudattaa Value Averaging strategiaa ja alkuvuoden kurssinousut (Tammikuu / Helmikuu) eivät ole jättäneet juurikaan tilaa uusille sijoituksille. Maaliskuu ei sinällään poikennut edellisistä, sillä lähes koko viime kuun arvopolku oli tallattu kurssinousuilla.

Tämä ei ollut kuitenkaan aivan koko totuus vaan lisäsijoituksia tehtiin seuraaviin passiivisiin indeksirahastoihin. Seligson Pohjois-Amerikka indeksirahasto sai viime kuun tavoin osakseen suurimman sijoituksen. Seligson Eurooppa puolestaan sai vasta kuluvan vuoden ensimmäisen sijoituksen, joka oli kuitenkin verrattain pieni. Pienen lisäpanoksen osakseen sai myös Global Top 25 Brands rahasto. Muiden Seligsonin puolella olevien rahastojen mittarit osoittivat, ettei lisäostoille ollut tarvetta.

Myös Kehittyviä markkinoita salkussa edustavaa iShares Core MSCI Emerging Markets:ia (IS3N) napsahti tuttuun tapaan muutaman osuuden verran lisää Nordnetin ETF-kuukausisäästämisen kautta. Olen ollut tyytyväinen tähän palveluun ja sen helppokäyttöisyyteen. Kunhan vain muistaa pitää sopivasti käteistä salkussa mukana niin homma toimii junan lailla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti